Over mij

Welkom in mijn wereld van natuurfotografie! Hier deel ik mijn passie voor de natuur door verschillende perspectieven te laten zien. Van een ree in de ochtendzon tot een eenzame boom op een uitgestrekte heide: de natuur is op allerlei manieren mooi. Graag geef ik mijn eigen visie op die natuur door in het veld met creatieve technieken aan de slag te gaan of juist voor een abstracte uitsnede te kiezen.

Buiten genieten in de natuur is voor mij de reden om ’s morgens in alle vroegte buiten te staan en de stilte in me op te nemen. Wanneer ik daar mooie foto’s bij kan maken is dat mooi meegenomen. Wil je meer weten? Neem gerust contact met me op! 

 

Publicaties

Natuurfotografie.nl

Als webredacteur bij natuurfotografie.nl schrijf ik zelf met enige regelmaat. Een overzicht van deze artikelen is hier te vinden.

 

Workshops & cursussen

Lightroom

Op aanvraag kan ik cursusavonden Lightroom verzorgen voor fotoclubs. Indien gewenst stappen we dan ook in de wereld van Photoshop om bewerkingen uit te voeren waar Lightroom niet mee uit de voeten kan. Invulling van de avond is flexibel in te delen en af te stemmen op het niveau van de deelnemers.

Voor de prijs van een bioscoopavond leer je nieuwe Lightroom tips en tricks. Minimaal 10 personen. 

 
 

Creatieve technieken

Een van de leukste vormen van natuurfotografie is voor mij wel het experimenteren met meervoudige belichting en ICM (Intentional Camera Movement). Wil je je hier verder in verdiepen? Voor €400,- geef ik mijn werkwijze prijs aan een groep van 4 personen. Zo’n compacte groep werkt prettiger en iedereen krijgt de gewenste aandacht. Interesse? Trommel nog 3 andere enthousiaste fotografen op en we kunnen aan de slag. Locatie en datum worden dan in overleg afgestemd.

 

Meer weten over mijn werk?