Lezingen

Interesse in een avondvullende lezing over natuurfotografie of een van mijn reizen?

Ik neem je mee naar andere bestemmingen en vertel over mijn belevenissen op de plekken en gebieden die ik heb bezocht. Afhankelijk van publiek ligt de focus soms op flora en fauna en andere keren zoom ik weer meer in op het fotograferen. Voor ieder publiek is er wel een passende invulling.  Liever een verhaal over mijn werkwijze in het veld, dichter bij huis? Dat en meer is allemaal mogelijk. 

Vraag gerust vrijblijvend naar de opties en verdere details. 

Workshops

Ben jij op zoek naar een workshop waar de fotograaf alle tijd voor je neemt en waar je invloed hebt op het workshop programma? Nou dan ben je op de juiste plek aangekomen. Bij voorkeur wordt de hele workshop in het veld gegeven om zodoende zoveel mogelijk praktijkervaring op te doen. Ook wat betreft lokatie zijn er flexibel afspraken te maken.

Op verzoek organiseer ik workshops natuurfotografie of beeldbewerking. Dat kan individueel of in kleine groepen.

Mijn streven is om dan in samenspraak een workshop te organiseren die aansluit op de behoeftes, wensen en niveau van de groep.

De behandelde onderwerpen kunnen uiteenlopen. Een greep: natuurfotografie algemeen, landschapsfotografie, macro, creatieve natuurfotografie, filtergebruik, Lightroom. Tevens wordt de mogelijkheid geboden om achteraf enkele beelden per mail door te spreken, inclusief enkele fotobewerkingstips.

Haal meer uit je natuurfotografie passie

 

Vraag gerust vrijblijvend naar de details.